14.7.11

Lekker weertje, niet? Een natte vakantiedag in woord en beeld.

Ik doe het niet graag, heus niet. Maar ik ga nu echt wel even klagen over de buitendeurse toestand. Nona en ik zitten al de hele dag met de playmobil te spelen. Tussen de middag speelden we restaurantje. Nona deed de kaarsjes aan en sneed komkommer. We hadden het een beetje koud, dus ik maakte pittige tomatensoep voor de lunch. Ook gaf ik Nona nog "permanent". Het was heel gezellig. Maar nu moet het maar gauw weer droog worden. Want een dag spelen is leuk, maar ik ben toch teveel groot mens en heb ook nog andere verplichtingen. Best jammer eigenlijk.

11.7.11

Ik ben verliefd.
Zucht.
Een onmogelijke liefde natuurlijk.  Klik!
Ach. Wat hebben we ook eigenlijk in Warffum te zoeken.
Zucht. Zucht.
En er was er nog een. Klik!
Prachtig, niet? Beetje werk nodig (kuch) maar dan héb je ook wat! En dan dat uitzicht!
Zo eens in de zoveel tijd zit ik weer eens een nachtje (ja, altijd 's nachts) op Funda te speuren naar fijne huizen. Die zijn er in overvloed. Maar helaas staan degene die binnen ons budget vallen vaak op de meest onmogelijke plaatsen. Zoals dus voornoemd Warffum. Of Westernieland. Leermens. 't Lage van de Weg. Je dondert op sommige plekken bijkans de Noordzee in, en met een beetje pech ben je nog geeneens aangesloten op de riolering ook. Maar toch; oh idylle! Romantiek! Ruimte! En dan sla ik aan het dromen. Hoe mooi de tuin zou worden en hoe ik het huis zou verbouwen en wat ik niet zou moeten vergeten na te gaan bij de inspectie. Zwam. Asbest. Loden leidingwerk. Noem maar op. In gedachten heb ik al een houten bankje buiten tegen de gevel gezet. Poes erop. Rode geraniums in de vensterbanken. Soms ga ik zelfs zo ver te googlen waar het dichtstbijzijnde schooltje staat.
Totdat Stefan mij weer uit de droom helpt.
Jamaar Herma, dat is toch helemaal niet handig? Wat moeten we nou in Warffum/Westernieland/Leermens/'t Lage van de Weg? We hebben alles toch hier?
Tuurlijk. 
Alles.
Zucht.
Ach, wie weet. Ooit...

2.7.11

Jay! Meezingen!

I’m not Roxanne, I’m not Eileen, I’m not Sharona
And I don’t  wanna study, work or stay at home
I’m Lindana (Herma) and I wanna have fun
I’m Lindana (Herma) and I wanna have fun
I’m Lindana (Herma) and I wanna have fun
I want, I want, I wanna have fun fun fun!

I’m not Veronica or Allison or Donna
And I don’t wanna scrub the sink or mow the lawn
I’m Lindana (Herma) and I wanna have fun
I’m Lindana (Herma) and I wanna have fun
I’m Lindana (Herma) and I wanna have fun
I want, I want, I wanna have fun fun fun!